Join us!

Performance Marketing Specialist

Vacancy

Performance Marketing Specialist

Ben jij een ambitieuze en analytische Performance Marketing Specialist en op zoek naar een uitdagende functie bij een van de meest snelgroeiende Internationale IT organisaties? Dan komen we graag in contact met jou!
 
Jouw rol als Performance Marketing Specialist
Als Performance Marketing Specialist bedenk je B2B campagnes voor onze internationale kantoren in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Polen en de Verenigde Staten. Je krijgt grote budgetten tot je beschikking en daarom is het van belang dat je analytisch sterk bent en een rugzak vol optimalisatie- en automatisering kennis meebrengt.
 
Je hebt oog voor detail en je ziet het meteen wanneer er ook maar iets geoptimaliseerd kan worden, of dit nu een campagne is, een CTA of informatie op een landingspagina. Er gaat geen dag voorbij waarin je geen data analyseert, data is namelijk helemaal jouw ding!
 
Wij zijn een jong, getalenteerd en hecht team van enthousiaste professionals. Geen dag is hetzelfde en je krijgt enorm veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Je leert in razend tempo nieuwe tools en skills. Growth hacking is niet zomaar een hippe term, maar een manier van werken die wij ook ècht toepassen: experimenteren, testen, nieuwe apps, features en mogelijkheden ontdekken en toepassen.

Als Performance Marketing Specialist help je mee aan het verder ontwikkelen van onze best-of-breed Marketing stack. Hierdoor kan je jezelf in de breedte ontwikkelen en ben je niet alleen dagenlang bezig in Google Ads. Je leert nieuwe commerciële vaardigheden, alles over technologieën als Cyber Security, SD-WAN, Cloud, Endpoint, en veel meer!
 
Hoe ziet het team eruit?
De marketing afdeling bestaat uit 10 specialisten met ieder zijn eigen expertise. Het Global team waar jij onderdeel van uitmaakt levert DMaaS (Digital Marketing as a Service) aan de verschillende kantoren van de Infradata Group in Europa. Je ondersteunt lokale marketeers met jouw kennis en ervaring op het gebied van SEA om internationale campagnes naar een hoger niveau te brengen.
 
Jouw verantwoordelijkheden
 • Beheer en verantwoordelijkheid voor alle PPC accounts en campagnes in de EU.
 • Mede ontwikkelen en ontwerpen van banners, landingspagina’s, tekstadvertenties, email campagnes en meer.
 • Kwalificeren van leads, opvolging en overdracht naar sales.
 • Beheer van vertalingen voor advertentieteksten, keywords en landings paginas.
 • Dagelijkse executie van paid search advertising.
 • Wekelijks, maandelijks en per kwartaal reporting van campagnes op account, vendor en landenniveau.
 • Analyseer trends in zoekgedrag en volume en zet dit om in acties door onze advertentie en content strategie hierop aan te passen.
 • Op de hoogte blijven van de laatste trends op het gebied van digital marketing en best practices in de online advertising industrie.
Over jou
We zijn op zoek naar een collega met de volgende kennis en ervaring:
 • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding en hebt bij voorkeur ervaring aan de klant- en bureauzijde.
 • Medior/ senior: minimaal 5 jaar relevante werkervaring in online marketing.
 • Google Ads, Tag Manager, Data Studio en Analytics kennen voor jou geen geheimen.
 • Kennis van AdRoll of andere display/retargeting platforms is een pré.
 • Je weet wat er nodig is om de ROI van digitale marketing campagnes te verbeteren.
 • Jij houdt van data en analytics en je vindt het geweldig om hier de juiste inzichten uit te halen.
 • Basiskennis van HTML, CSS, JS en hoe het web / browsers werken.
 • Wij besteden weinig dingen uit aan externe bureaus. Jij toont daarom initiatief en komt met oplossingen om de business te verbeteren.
 • Jij bent flexibel, pragmatisch en een self-starter.
 • Vloeiend in Nederlands en Engels, je bent straks werkzaam in een internationaal team met Europese ambities.
 
Over Infradata
Infradata is een bekroonde en onafhankelijke leverancier van geavanceerde oplossingen en managed services op het gebied van cyber security en cloudnetworking. Dankzij onze best-of-breed oplossingen kunnen klanten innoveren en succesvol zijn. Infradata bouwt het fundament onder een veilige en gezonde digitale economie en digitale samenleving. Infradata is momenteel actief in 7 landen.
 
Bij Infradata werken specialisten met verschillende expertises. Zij zijn het kapitaal van ons bedrijf en zorgen voor de kwaliteit van onze dienstverlening. Infradata investeert continue in de ontwikkeling van de kwaliteiten en talenten van haar medewerkers en verwacht ook een gezonde dosis eigen initiatief en ondernemerschap. Naast de focus op klanten en de innovatiestrategie, is er ook de nodige aandacht voor de derde succesfactor: onze cultuur. Infradata is een platte en informele internationale organisatie met een winnaarsmentaliteit.
 
Ons aanbod
 • De mogelijkheid om te werken in één van de snelgroeiende bekroonde organisaties in Nederland met een internationale scope;
 • Werken met toonaangevende bedrijven en partners, daarom heeft onze organisatie een zeer dynamische werkomgeving met indrukwekkende, state-of-the-art projecten;
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris, pensioenregeling, aantrekkelijke bonusregeling, laptop, iPhone en een lease auto;
 • Persoonlijk ontwikkelplan;
 • Werken in een modern kantoor met veel flexibiliteit;
 • Een kans om te werken met buitengewoon gedreven en intelligente collega's, waar we regelmatig leuke sociale activiteiten en uitstapjes organiseren.
 
Screening
Een online screening en een referentiecheck maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Enthousiast geworden?
Solliciteer direct! Via de sollicitatiebutton kan je jouw cv en motivatie uploaden.

Voor vragen over de inhoud van de vacature of het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Jorinke de Hek, Corporate Recruiter via: [email protected] of 06-39451009.

Key words: Performance Marketing, CPA, ROAS, Analytics, Marketing Automation, Tags, Conversie Optimalisatie,Tracking, Targeting, Audience data, SEA, CTA, International, Display, Mobile, Branded content, Dashboards, Leadgeneratie, B2B, Enterprise, LinkedIn, Multi-lingual, Keyword mining, Scripts.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

 

Performance Marketing Specialist

Job ID: #482417

City: Leiden

State: Zuid-Holland

Country: NL

Apply now

Join us!

"Technology is important, but it’s our people who make the difference.”

Jorinke de Hek
Corporate Recruiter

Our core values

We are a collective of unique individuals, each a master of their art. We are dedicated to shaping a future that is more integrated, secure and inspiring. We believe in doing things differently. Without compromise to excellence or limits on creativity. Our unique corporate culture is focused on devoted professionalism, strong teambuilding and creating an inspiring working environment.

PERFORMANCE: Always going the extra mile.

PASSION: Challenging the status quo.

FLEXIBILITY: Embracing change as the only constant.

PRAGMATIC: Simple and straightforward attitude.

OUTSIDE OF THE BOX: Thinking different than everybody else.

GROWTH: Continuous improvement and development.

Apply for this job

If you are interested in this vacancy and you meet the requirements for the job, we want to hear from you!

First name is a required field
Last name is a required field
Phone is a required field
Email format invalid Email is a required field
Address is a required field
Postal is a required field
City is a required field
CV is a required field File format not supported. Should be .pdf, .docx, .doc or .odt File exceeds maximum size of 5MB
Motivation is a required field File format not supported. Should be .pdf, .docx, .doc or .odt File exceeds maximum size of 5MB

The form has some input errors. Please make sure to correct these fields.

Thank you. Your application was succesful. We will get back to you soon.